10 Jam Tangan Casio Original dan terbaru untuk sang lelaki

Kongsi Artikel ini :
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio : Sebuah jam tangan lasak dan berkualiti

Memiliki sebuah jam tangan jenama Casio sudah cukup bagus. Ini kerana jam tangan jenama Casio sudah terbukti mempunyai kualiti yang amat baik dan tahan lama.

Jam tangan yang dicipta oleh syarikat daripada Jepun ini mempunyai peminatnya sendiri.

Terutama model G-Shock yang menjadi kegilaan penggemar jam tangan.

G-Shock adalah sebuah jam tangan yang direka untuk menahan tekanan mekanikal, gegaran dan getaran.

Jom kita tengok 10 jam tangan jenama Casio untuk Lelaki.

Isteri atau teman wanita boleh beli jam tangan ini sebagai hadiah. Pasti sang pria akan suka !

1.Casio G-shock GAX-100MSA-4A Red Resin Band Men Sports Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio G-shock GAX-100MSA-4A

– -> BELI DI SHOPEE <- –

– -> BELI DI LAZADA <- –

2. Casio General F-91WM-9A Youth Digital Black Gold Resin Band Men Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General F-91WM-9A

– -> BELI DI SHOPEE <- –

– -> BELI DI LAZADA <- –

3. Casio G-Shock GA-900-2A Navy Blue Resin Band Men Sports Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio G-Shock GA-900-2A

– -> BELI DI SHOPEE <- –

– -> BELI DI LAZADA <- –

4. Casio General A168WG-9W Gold Stainless Steel Band Men Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General A168WG-9W

– -> BELI DI SHOPEE <- –

– -> BELI DI LAZADA <- –

5. Casio General W-215H-1A Black Resin Band Men Youth Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General W-215H-1A

– -> BELI DI SHOPEE <- –

– -> BELI DI LAZADA <- –

6. Casio G-Shock GA-140BMC-1A Black Resin Band Men Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio G-Shock GA-140BMC-1A

7. Casio General F-200W-2A Youth Digital Blue Resin Band Men Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General F-200W-2A

8. Casio General AE-1000W-1A Black Resin Band Men Sports Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General AE-1000W-1A

9. Casio General AE-1200WH-1A Black Resin Band Men Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General AE-1200WH-1A

10. Casio General AE-1200WHD-1A Silver Stainless Steel Band Men Watch

Jam tangan Casio lelaki original dan terbaru
Casio General AE-1200WHD-1A

Kesimpulan

Jam tangan Casio ini ada yang murah ada yang mahal. Yang pasti, kalau G- Shock harga dia memang mandi sedikit. Tetapi kalau dah minat, apa pun boleh jadi kan.

Bagi admin tak salah kita nak invest kepada benda yang amat penting dalam kehidupan kita iaitu MASA.

Pepatah Arab ada mengatakan Masa itu ibarat pedang, jika kamu tidak memotongnya ia kanakan memotong kamu.

Jika suka tentang artikel ini, apa kata baca tentang 10 Jenama Motosikal Kapcai Pilihan rakyat Malaysia Terbaik dan Popular


Kongsi Artikel ini :
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •